Fast And Furious Showdown

Pravo je čudo da do sada niko nije uzeo ime serijala filmova Fast And Furious (kod nas prevedeno Brzi i Besni) i nalepio ga na neku video igru. Zadnjih desetak (valjda, ko će to više prebrojati) delova Need For Speed se u potpunosti oslanja na permisu ovih popularnih filmova i oni su najdalje otišli u tome. F&F je adrenalinska boza nabijena žestokim automobilima, zgodnim cicama i nabildovanim dasama. Šta nam od toga nudi Fast And Furious Showdown?

U pitanju je niskobudžetna...

 
  Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
Pregledano 934 put/a  comments      Nema Komentara  comments 

Call of Juarez Gunslinger

Abilene, Kanzas, 1910 godina. Tekovine sveopšte industrijalizacije su vidljive na svakom koraku. Sreću se prve "kočije bez konja" na ulicama. Jedna takva umalo da pregazi ostarelog kauboja na konju koji je u čudu posmatrao šta je to projurilo čak "30 na sat" pored njega. Klimnuvši glavom, produžio je do obližnjeg saluna a konja "parkirao" ispred. Sve je počelo tako što je zatražio par informacija a nastavilo se pražnjenjem čaša viskija i prepričavanjem dogodovština nekolicini...

 
  Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

BioShock Infinite

Po izlaženju "kreditsa" na kraju igre prvo što mi je prošlo kroz glavu je bilo, ček, ček, 'ajde ponovo. Rasplet na kraju svakako nije nešto već viđeno. Čak naprotiv, a svaka reč koja bi bila napisana o tome bi ulazila u teške spojlere. Inače, ovu igru je teško opisati a da se ne pokvari doživljaj nekom ko je još nije odigrao. Pa da probamo da kažemo neku reč a da ne otkrijemo previše.

Buker DeVit je bivši...

 
  Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
Pregledano 1106 put/a  comments      Komentara 1  comments