Age of Empires II HD The Forgotten

Starijim igračima po pominjanju Age of Empiresa bi trebali da krenu žmarci. Dovoljno je reći samo EJDŽ. Na žalost, Ensemble Studios više ne postoji a zajedno sa njima mikro$oft je niz vodu pustio i franšizu Age of Empires. Duži niz godina nije bilo nikakvih naznaka o nekom novom nastavku do pominjanja ove igre koja je napokon izašla i nudi se za nekih $9,99. Zašto tako malo?

Gospoda iz dragog nam mikro$ofta su dodala podršku za HD rezoluciju i unajmila momke koju su i napravili...

 
  Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
Pregledano 994 put/a  comments      Nema Komentara  comments 

Company of Heroes 2

U poslednje vreme mi naprosto nedostaju staromodne strategije. Na žalost, vreme Age of Empiresa je davna prošlost. Novije strategije se uglavnom utrkuju koja će biti lakša i primamljivija prosečnom igraču i eventualno proći kod nekog ko je nov u RTS-u. Prethodna igra Company of Heroes je postavila odličan temelj za vrhunski punokrvni nastavak koji je upravo pred nama. Pa da vidimo da li su momci i devojke iz Relic-a pogodili žicu ili su se prepustili toku.

CoH2 se ne naslanja...

 
  Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Oil Rush

Da li ste se nekad zapitali da li postoji igra urađena prema ideji filma Vodeni Svet Kevina Kostnera? Odgovor je Oil Rush, strategija koja koristi apokaliptični svet na plutajućim ostacima civilizacije kao mesto dešavanja radnje.

U pitanju je RTS koja vuče malo na tower defence i gejplej se bazira na odbrani svojih baza a pri tom zauzimanju protivnikovih. Ovaj koncept u RTS i nije tako čest, zapravo ne mogu se setiti ni jedne druge igre sa sličnim gejmplejem. U igri je glavna vrednost...

 
  Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
Pregledano 570 put/a  comments      Nema Komentara  comments